Aanbod

Coaching

Het gaat bij het coachen vooral om de balans tussen progressie (vooruitgang), spiegelen, vertrouwen en veiligheid. Hierbij zal ik als jouw coach met jou samen onderzoeken wat er nu speelt, opnieuw naar je probleem kijken en uiteindelijk naar een oplossing toe werken.

WAndelCOACHING

Coaching maar dan wandelend. Eventueel ook online mogelijk.

Vitaliteitsscan

Brengt de energetische toestand van een persoon in beeld. Het doel is het energetisch evenwicht te herstellen, waardoor je weer volledig geestelijke en lichamelijk in balans bent en optimaal functioneert.

Vitaliteit

MEDITATIE

Ik neem je in gedachten even mee naar 'binnen' en breng je ook weer terug in het hier en nu. Daarna voel je je vitaal en fris!

Samenwerken op basis van gelijkheid

Voedingsadvies

Bij BioWell Vitality Coaching is ook zeker aandacht voor voeding. Ik help je graag betere keuzes te maken.

Kantooryoga en zelfmassage

Als er iets is waar het lijf van gaat protesteren, is het wel uren achter elkaar werken op de laptop aan de keukentafel. Wat kun je doen om nek- en schouderklachten te voorkomen? En wat heb je nodig om een ergonomisch verantwoorde werkplek te maken in huis?

StoelYoga

Met behulp van de stoelyoga-flipover kun je op de stoel waar je zit, met de kleding die je aan hebt en op de plek waar je bent, heel eenvoudig een of meer oefeningen doen die maar weinig tijd kosten.

Familieopstellingen

We gaan kijken naar bijvoorbeeld je fysieke klacht, of irritatie over je baas, of angst, of een verstorende dualiteit/tegenstelling, of disharmonie in je familie.

Hulp nodig? Samen zoeken we de juiste weg.

Rust en slapen

Slaap is een essentieel onderdeel van ons leven. Het is nodig om lichaam en ‘geest’ tot rust te laten komen, onze herinneringen en gedachten te ordenen en fysiek te recupereren.