Tarieven


Duur

Tarief

Kennismaking, BioWell Vitality-meting en uitgebreid intakegesprek

90 min.    

€75,-

Aanvullend en uitgebreid verslag BioWell-meting of Orthomoleculair voedingsadvies (per e-mail)    

60 min.    

€20,-
Coaching-gesprek (evt. on-line)

60 min.    

€55,-

Coaching-gesprek gevolgd door behandeling* naar keuze

60 min.    

€65,-


75 min.    

€75,-


90 min.    

€90,-

Meditatie- / Wandelcoaching (max 15 min. aanrijtijd vanaf mijn locatie)

60 min.    

€75,-STRIPPEN- / TRAJECTKAARTEN

Goedkoper, niet persoonsgebonden en geldig tot 2 jaar na uitgifte


Tarief

5 x 60 minuten


€300,-

5 x 75 minuten


€350,-

5 x 90 minuten

€400,-
Cadeaubon (bedrag naar keuze)Wegwerp mondkapje


€1,-


* U kunt voor de aanvullende behandelingen kiezen uit:
Hypnomassage, Magneetmassage, Energetische Chakra-massage, Voetreflex-, Oncoreflex- of Neuroreflexzone-therapie, Ontspanningsmassage, Polariteitsmassage, Orthomoleculair voedingsadvies, Aroma Touch techniek, Massage bij kanker, Kantooryoga, Meditatiesessie, Wandelmeditatie / -coaching in de natuur.


VERGOEDINGSMOGELIJKHEDEN VOOR COACHING

Ik krijg vaak de vraag of een coaching-traject al dan niet in combinatie met massage vergoed wordt voor particulieren. Het is lastig om hier een volle ja of nee op te antwoorden omdat dit het situatie-afhankelijk is. Wel zet ik voor het gemak een paar mogelijkheden op een rijtje en uiteraard sta ik voor je klaar als er nog vragen zijn:

Via jouw werkgever en/of vanuit een CAO

Steeds meer werkgevers reserveren een scholingspotje of opleidingsbudget voor medewerkers. Aandacht voor soft skills en persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker. Niet gek want je werkgever profiteert mee van jouw persoonlijke ontwikkeling en extra motivatie.

Je kunt navraag doen bij je leidinggevende of de human resource afdeling (HR) om erachter te komen in hoeverre dit mogelijk is bij jouw werkgever. Coaching is relatief goedkoop en erg effectief ten opzichte van trainingen bijvoorbeeld.

Belangrijk is om concrete antwoorden te hebben op onderstaande vragen om je werkgever te overtuigen dat een coachtraject erg goed voor je kan zijn:

  • Wat wil je bereiken met coaching?

  • Welk voordeel is er voor je werkgever als jij je doel bereikt?

  • Wat is je motivatie om met een coaching-traject te starten?

  • Doe alvast wat onderzoek bij collega’s of er eerder medewerkers een coaching-traject hebben mogen doen vanuit de organisatie. Wat zijn de ervaringen?

Ook kun je een vrijblijvende kennismaking plannen met BioWell Vitality Coaching om samen met mij een concreet ontwikkelingsplan te maken inclusief offerte. Maak dus een afspraak!

Ik werk uitsluitend op afspraak

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, anders wordt er €35,- in rekening gebracht. Bij overmacht zoeken wij samen naar een oplossing.